HAFIDZLOG

RUMI – Dan Aku Kolek Hot Wheels

Wednesday

19

October 2016

4

COMMENTS

Ini Post Pertama

Written by , Posted in blog

 

Salam.

Apa khabar semua? Terima Kasih pada korang yang sudi singgah di blog aku, HafidzLog. Lama SANGAT aku tinggal dunia blogging. Last sekali di blog hafidzlife.com, itu pun puncanya sebab aku dah tak tau nak share & update apa. Kah! Tapi itu cerita lama.

Atas permintaan diri aku sendiri, aku KEMBALI berblogging. Dan kali ini aku boleh fokus dalam blogging untuk hobi @ hobby aku iaitu kolek hot wheels / hot wheels collector. Ya fokus dalam hobi dan dunia hot wheels sahaja!

Apa itu Hot Wheels? Itu aku akan cerita dan share kan kemudian untuk entri seterusnya 😉

Sekian

 

Writer / CEO / Hot Wheels Collectors

Seorang Collector / Pengumpul Kereta Mainan jenama Hot Wheels. Adakalanya Matcbox. Dan kadang-kadang Tomica serta segalanya brand yang ada.

Menulis dan review segala apa tentang diecast koleksi beliau. Serta berkongsi cerita 1001 malam tentang scene diecast di Malaysia mahupun seluruh negara.

(Visited 177 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. zik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge